Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Huddinge

Är du redo för nya utmaningar? Nu söker vi sjuksköterskor till ett av Europas största sjukhus för ett spännande uppdrag.

På intermediärvårdsavdelning vårdas svårt sjuka patienter i behov av kirurgisk omvårdnad med avancerad postoperativ övervakning. Här möter du patienter som genomgått en esophagusresektion, leverresektion eller pancreasresektion, men även colorectala operationer/komplikationer samt leverinsufficiens.

För att söka rollen är det önskvärt att du är vidareutbildad inom IVA, men detta är inget krav. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med inotropa droger, CPAP, CVK, EDK, artärkateter, infusions- och sprutpumpar, drän, sonder, trach och övervakningsutrustning. Uppdraget avser främst arbete nattetid.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Huddinge en spännande plats för sjuksköterskejobb

Kommunen är den näst största i Stockholms län om man ser till folkmängd. De största tätorterna är Huddinge, Fullersta, Flemingsberg, Stuvsta, Snättringe och Segeltorp. Kommunen växer stadigt och många pendeltågsstationer gör det enkelt att göra utflykter. Karolinska sjukhuset i Huddinge ligger i Flemingsberg och där arbetar cirka 15.800 personer. Med sina 1.600 patientplatser är det ett av Europas största universitetssjukhus. Huddinge har flera stora naturområden där du kan följa upplagda rutter. Vid dess sjöar finns badplatser av olika slag. På vintern kan du åka skidor både på längden och utför. Då finns även flera plogade skridskobanor på sjöarna. Ågesta friluftsgård erbjuder fina spår, gott om parkering och omklädningsrum med bastu.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Huddinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kvjcocovdy Upltlfpe ERG V bi
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eåvgdfæggw Poymwlnw
Region/kommun
Stockholm/Huddinge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka