Barnsjuksköterska sökes till arbete i Huddinge

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Här vårdas patienter i behov av akut kirurgisk vård vid exempelvis appendicit, ileus och GI-blödningar. Avdelningen tar även emot traumapatienter som behöver operation.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på kirurgisk akutvårdsavdelning såsom pre- och postoperativ vård, administrering av läkemedel och omvårdnadsarbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som barnsjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjuksköterskejobb i Huddinge

Kommunen är den näst största i Stockholms län om man ser till folkmängd. De största tätorterna är Huddinge, Fullersta, Flemingsberg, Stuvsta, Snättringe och Segeltorp. Kommunen växer stadigt och många pendeltågsstationer gör det enkelt att göra utflykter. Karolinska sjukhuset i Huddinge ligger i Flemingsberg och där arbetar cirka 15.800 personer. Med sina 1.600 patientplatser är det ett av Europas största universitetssjukhus. Huddinge har flera stora naturområden där du kan följa upplagda rutter. Vid dess sjöar finns badplatser av olika slag. På vintern kan du åka skidor både på längden och utför. Då finns även flera plogade skridskobanor på sjöarna. Ågesta friluftsgård erbjuder fina spår, gott om parkering och omklädningsrum med bastu.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Huddinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uvoqrixvbe Ypgavmam U ic Anhq
Tidsperiod
12-13
Efterfrågad kompetens
Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eåmtwfæmjr Sarybdth
Region/kommun
Stockholm/Huddinge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka