Sjuksköterska sökes till jobb i Huddinge

Ett av Europas största sjukhus behöver nu utöka sin personalstyrka med ännu fler kompetenta medarbetare. Här kommer du få chansen att arbete i ett härligt gäng där god fokus står i centrum.

På avdelningen finns 20 vårdplatser och här behandlas framförallt äldre patienter med stroke. Patienterna kommer direkt från akutmottagningen eller sjukhusets övriga vårdavdelningar.

Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på geriatrisk avdelning och du kommer att arbeta i team med bedömning, utredning, behandling och träning.

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meritererande.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjukskötersketjänst i Huddinge

Kommunen är den näst största i Stockholms län om man ser till folkmängd. De största tätorterna är Huddinge, Fullersta, Flemingsberg, Stuvsta, Snättringe och Segeltorp. Kommunen växer stadigt och många pendeltågsstationer gör det enkelt att göra utflykter. Karolinska sjukhuset i Huddinge ligger i Flemingsberg och där arbetar cirka 15.800 personer. Med sina 1.600 patientplatser är det ett av Europas största universitetssjukhus. Huddinge har flera stora naturområden där du kan följa upplagda rutter. Vid dess sjöar finns badplatser av olika slag. På vintern kan du åka skidor både på längden och utför. Då finns även flera plogade skridskobanor på sjöarna. Ågesta friluftsgård erbjuder fina spår, gott om parkering och omklädningsrum med bastu.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Huddinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xoxsdsydsb Hcvrygkf Ohb
Tidsperiod
23-28, 31-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eæbxwxåodw fca ig Gqplescn
Region/kommun
Stockholm/Huddinge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka