Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Denna vårdavdelning som tillhör Gastrocentrum söker efter nya sjuksköterskor.

På avdelningen vårdas patienter pre- och postoperativt vid kolorektalkirurgi, leverkirurgi samt kirurgiska ingrepp i pankreas, magsäck och matstrupe. Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet, administrerar läkemedel, hanterar drän, infusionspumpar och avancerad smärtbehandling med EDA och PCA. Du kan förvänta dig ett stimulerande och lärorikt jobb i ett växlande arbetstempo.

Erfarenhet av pre- och postoperativ vård är meriterande. Du som söker får gärna ha vana av EDA, CVK och sprutpumpar.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjukskötersketjänst i Huddinge?

Kommunen är den näst största i Stockholms län om man ser till folkmängd. De största tätorterna är Huddinge, Fullersta, Flemingsberg, Stuvsta, Snättringe och Segeltorp. Kommunen växer stadigt och många pendeltågsstationer gör det enkelt att göra utflykter. Karolinska sjukhuset i Huddinge ligger i Flemingsberg och där arbetar cirka 15.800 personer. Med sina 1.600 patientplatser är det ett av Europas största universitetssjukhus. Huddinge har flera stora naturområden där du kan följa upplagda rutter. Vid dess sjöar finns badplatser av olika slag. På vintern kan du åka skidor både på längden och utför. Då finns även flera plogade skridskobanor på sjöarna. Ågesta friluftsgård erbjuder fina spår, gott om parkering och omklädningsrum med bastu.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Huddinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Atjqeswaak Pmmafast X bg Mhpis
Tidsperiod
12-13
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Næmsutæclt Inegckbaoabf Gtmpdifv
Region/kommun
Stockholm/Huddinge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka