Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Ett av Europas största sjukhus behöver nu utöka sin personalstyrka med ännu fler kompetenta medarbetare. Här kommer du få chansen att arbete i ett härligt gäng där god fokus står i centrum.

På avdelningen finns 20 vårdplatser och här behandlas framförallt äldre patienter med stroke. Patienterna kommer direkt från akutmottagningen eller sjukhusets övriga vårdavdelningar.

Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på geriatrisk avdelning och du kommer att arbeta i team med bedömning, utredning, behandling och träning.

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det meritererande.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskejobb i Huddinge

Kommunen är den näst största i Stockholms län om man ser till folkmängd. De största tätorterna är Huddinge, Fullersta, Flemingsberg, Stuvsta, Snättringe och Segeltorp. Kommunen växer stadigt och många pendeltågsstationer gör det enkelt att göra utflykter. Karolinska sjukhuset i Huddinge ligger i Flemingsberg och där arbetar cirka 15.800 personer. Med sina 1.600 patientplatser är det ett av Europas största universitetssjukhus. Huddinge har flera stora naturområden där du kan följa upplagda rutter. Vid dess sjöar finns badplatser av olika slag. På vintern kan du åka skidor både på längden och utför. Då finns även flera plogade skridskobanor på sjöarna. Ågesta friluftsgård erbjuder fina spår, gott om parkering och omklädningsrum med bastu.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Huddinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sjljpoihff Pfbvrcor Abi
Tidsperiod
48-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nænobtæwuc Gvliscdw
Region/kommun
Stockholm/Huddinge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka