Sjuksköterska sökes till uppdrag i Huddinge

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Denna avdelning som bedriver både akut och elektiv vård söker nu fler medarbetare. Här vårdas patienter med bland annat höftfraktur, fotledsfraktur, ryggskador och knäskador.

Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet, administrerar läkemedel och utför sedvanliga arbetsuppgifter vid pre- och postoperativ vård. Du arbetar personcentrerat i team med andra yrkesgrupper som undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med ortopedi är meriterande men inget krav.

Välkommen in med din ansökan!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Huddinge

Kommunen är den näst största i Stockholms län om man ser till folkmängd. De största tätorterna är Huddinge, Fullersta, Flemingsberg, Stuvsta, Snättringe och Segeltorp. Kommunen växer stadigt och många pendeltågsstationer gör det enkelt att göra utflykter. Karolinska sjukhuset i Huddinge ligger i Flemingsberg och där arbetar cirka 15.800 personer. Med sina 1.600 patientplatser är det ett av Europas största universitetssjukhus. Huddinge har flera stora naturområden där du kan följa upplagda rutter. Vid dess sjöar finns badplatser av olika slag. På vintern kan du åka skidor både på längden och utför. Då finns även flera plogade skridskobanor på sjöarna. Ågesta friluftsgård erbjuder fina spår, gott om parkering och omklädningsrum med bastu.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Huddinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jwiergojgs Sxdiuajv H dg Xpmkxcj
Tidsperiod
4-13
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Låtyhoåxbw Ojditnig
Region/kommun
Stockholm/Huddinge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka