Barnsjuksköterska sökes till jobb i Hudiksvall

Är du redo för en ny utmaning? Denna avdelning söker nu dig som vill ha ett utvecklande arbete till pediatrisk vårdavdelning med inriktning allmänpediatrik samt infektions- och neonatalsjukvård. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Som sjuksköterska på denna enhet arbetar du patientnära och stöttar såväl föräldrar som syskon. I arbetsuppgifterna ingår bedömning av inkommande patienter, leda arbetet i gruppen, andningsvård samt övervakning av barn inlagda på neonatal.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta bemanningsuppdrag som barnsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som barnsjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskejobb i Hudiksvall?

Hudiksvall känner kanske de flesta igen som Glada Hudik. Bakgrunden till detta sägs vara ”I över hundra år har folk sagt Glada Hudik när det pratar om Hudiksvall. Kanske myntades uttrycket redan under 1800-talets första hälft när Hudiksvalls borgerskap gjorde sig känt för ett glatt och otvunget sällskapsliv och en översvallande gästfrihet". Förutom residensstaden Hudiksvall inkluderar kommunen de mindre tätorterna Iggesund, Delsbo och Sörforsa som tillsammans har över 20 000 invånare. I Hudiksvall kan du vandra i vacker natur och kulturmiljö längs sjöar och vattendrag över berg och dalar. Här finner ni fiskerika vatten, med gädda, öring och gös i de större sjöarna, regnbåge och röding i både större och mindre sjöar.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Hudiksvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mckilkfoyrr ggyrgce RMG rhi fa
Tidsperiod
10-18, 20-22
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iqxasgtobj gi cdhfi Jjygpcskrp
Region/kommun
Gävleborg/Hudiksvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka