Bemanningsuppdrag för barnsjuksköterska i Hudiksvall

Är du redo för en ny utmaning? Denna avdelning söker nu dig som vill ha ett utvecklande arbete till pediatrisk vårdavdelning med inriktning allmänpediatrik samt infektions- och neonatalsjukvård. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Som sjuksköterska på denna enhet arbetar du patientnära och stöttar såväl föräldrar som syskon. I arbetsuppgifterna ingår bedömning av inkommande patienter, leda arbetet i gruppen, andningsvård samt övervakning av barn inlagda på neonatal.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Att arbeta som barnsjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjuksköterskeuppdrag i Hudiksvall

Hudiksvall känner kanske de flesta igen som Glada Hudik. Bakgrunden till detta sägs vara ”I över hundra år har folk sagt Glada Hudik när det pratar om Hudiksvall. Kanske myntades uttrycket redan under 1800-talets första hälft när Hudiksvalls borgerskap gjorde sig känt för ett glatt och otvunget sällskapsliv och en översvallande gästfrihet". Förutom residensstaden Hudiksvall inkluderar kommunen de mindre tätorterna Iggesund, Delsbo och Sörforsa som tillsammans har över 20 000 invånare. I Hudiksvall kan du vandra i vacker natur och kulturmiljö längs sjöar och vattendrag över berg och dalar. Här finner ni fiskerika vatten, med gädda, öring och gös i de större sjöarna, regnbåge och röding i både större och mindre sjöar.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Hudiksvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ehuxfoxamsp hlikufq XNJ tku dc
Tidsperiod
24-35
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yhtgdxyqtf ga eeebd Yrbcuyvayl
Region/kommun
Gävleborg/Hudiksvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka