Sjuksköterska sökes till arbete i Hudiksvall

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats.

Hit kommer patienter som är i behov av intensivvård eller eftervård vid hjärtoperation. Vanliga diagnoser är kärlkramp, hjärtinfarkt och arytmier.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på hjärtavdelning såsom provtagning, EKG, hjärtövervakning och postoperativ vård.

För dig med intresse av hjärtsjukvård och som vill ha ett omväxlande arbete i ett högt tempo, passar detta uppdrag perfekt.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Hudiksvall?

Hudiksvall känner kanske de flesta igen som Glada Hudik. Bakgrunden till detta sägs vara ”I över hundra år har folk sagt Glada Hudik när det pratar om Hudiksvall. Kanske myntades uttrycket redan under 1800-talets första hälft när Hudiksvalls borgerskap gjorde sig känt för ett glatt och otvunget sällskapsliv och en översvallande gästfrihet". Förutom residensstaden Hudiksvall inkluderar kommunen de mindre tätorterna Iggesund, Delsbo och Sörforsa som tillsammans har över 20 000 invånare. I Hudiksvall kan du vandra i vacker natur och kulturmiljö längs sjöar och vattendrag över berg och dalar. Här finner ni fiskerika vatten, med gädda, öring och gös i de större sjöarna, regnbåge och röding i både större och mindre sjöar.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Hudiksvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sfoueepmbcq ngskwik MRR
Tidsperiod
6 (2024)-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ugxehpldju gi dfd bf Pcuscluggb
Region/kommun
Gävleborg/Hudiksvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka