Ledigt jobb för sjuksköterska i Hudiksvall

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats.

Hit kommer patienter som är i behov av intensivvård eller eftervård vid hjärtoperation. Vanliga diagnoser är kärlkramp, hjärtinfarkt och arytmier.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på hjärtavdelning såsom provtagning, EKG, hjärtövervakning och postoperativ vård.

För dig med intresse av hjärtsjukvård och som vill ha ett omväxlande arbete i ett högt tempo, passar detta uppdrag perfekt.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Hudiksvall?

Hudiksvall känner kanske de flesta igen som Glada Hudik. Bakgrunden till detta sägs vara ”I över hundra år har folk sagt Glada Hudik när det pratar om Hudiksvall. Kanske myntades uttrycket redan under 1800-talets första hälft när Hudiksvalls borgerskap gjorde sig känt för ett glatt och otvunget sällskapsliv och en översvallande gästfrihet". Förutom residensstaden Hudiksvall inkluderar kommunen de mindre tätorterna Iggesund, Delsbo och Sörforsa som tillsammans har över 20 000 invånare. I Hudiksvall kan du vandra i vacker natur och kulturmiljö längs sjöar och vattendrag över berg och dalar. Här finner ni fiskerika vatten, med gädda, öring och gös i de större sjöarna, regnbåge och röding i både större och mindre sjöar.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Hudiksvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ogxaivyylgu grtjghb HJV
Tidsperiod
19-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nbcbshkbuw bb daa fe Scgivojiqm
Region/kommun
Gävleborg/Hudiksvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka