Vi söker barnsjuksköterska till uppdrag i Jämtland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på detta sjukhus som vårdar, behandlar och utreder patienter som befinner sig på neonatalavdelningen.

Som barnsjuksköterska inom neonatal verksamhet utformar du, tillsammans med vårdnadshavare och dina kollegor, vården utifrån varje barns specifika tillstånd och behov. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

De söker dig, sjuksköterska samt barnsjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet från Neonatalvård som självständigt arbetande barnsjuksköterska.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Sjuksköterskejobb hos Agila barnsjuksköterska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjukskötersketjänst i Jämtland?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ærfixltfle oesrwia, Wkaputbnlw
Tidsperiod
39-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ypdcrpyix ii hei gd ÅEAPWCNKC
Region/kommun
Jämtland/Æxrxpmlev
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka