Vi söker barnsjuksköterska till uppdrag i Jämtland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på detta sjukhus som vårdar, behandlar och utreder patienter som befinner sig på neonatalavdelningen.

Som barnsjuksköterska inom neonatal verksamhet utformar du, tillsammans med vårdnadshavare och dina kollegor, vården utifrån varje barns specifika tillstånd och behov. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

De söker dig, sjuksköterska samt barnsjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet från Neonatalvård som självständigt arbetande barnsjuksköterska.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Att arbeta som barnsjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskearbete i Jämtland

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Årpknwputv pxjjetj, Yyanpsigwg
Tidsperiod
2 (2024)-21 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yyhqxftap id ibf fd ÅHDJOREFP
Region/kommun
Jämtland/Åswpghmyc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka