Barnsjuksköterska sökes till uppdrag i Jämtland

Söker du en möjlighet att arbeta med barn och unga? Då kan detta uppdrag på Barn- och ungdomskliniken vara av intresse för dig. Avdelningen söker nu fler kunniga sjuksköterskor för att stärka sin verksamhet och fortsätta att leverera högkvalitativ vård till patienterna.

Du kommer att jobba med sedvanliga uppgifter för sköterska på denna typ av avdelning tillsammans med ett kompetent team med personer från olika yrkesgrupper.

Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbete

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som barnsjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Jämtland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åmqrymywyt btmbthi, Rowl- & Vvbxexlbhsyetk
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kbfgfbkpr ac egh fh ÅFOIBVUUP
Region/kommun
Jämtland/Ågwtrhgiq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka