Vi söker barnmorska till uppdrag i Jämtland

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i både din yrkesroll och som person? Då är detta uppdrag perfekt. De söker nu dig för att kunna stärka upp sitt team.

Kliniken bedriver verksamhet dygnet runt inom förlossning, BB och gynekologi. Du som söker kan förvänta dig omväxlande arbetsuppgifter, ett trivsamt arbetsklimat och trevliga kollegor.

Här kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter på kvinnoklinik.

Verksamheten söker dig som har minst 2 års erfarenhet av arbete som förlösande barnmorska.

Brinner du för att jobba med de allra minsta och ge deras nyblivna föräldrar den vård de är värda? Då ska du söka detta uppdrag redan idag!

Att ta tjänst som barnmorska via Agila

Som barnmorska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som barnmorska.

Sjuksköterskejobb i Jämtland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åxpdpganip rsgodpn, Qmhdgpcmttkqnm
Tidsperiod
39-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hlsbwsekr c hab ei ÅYLIJHJDP
Region/kommun
Jämtland/Æsrslfvwe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka