Barnmorska sökes till tjänst i Jämtland

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i både din yrkesroll och som person? Då är detta uppdrag perfekt. De söker nu dig för att kunna stärka upp sitt team.

Kliniken bedriver verksamhet dygnet runt inom förlossning, BB och gynekologi. Du som söker kan förvänta dig omväxlande arbetsuppgifter, ett trivsamt arbetsklimat och trevliga kollegor.

Här kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter på kvinnoklinik.

Verksamheten söker dig som har minst 2 års erfarenhet av arbete som förlösande barnmorska.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

I rollen som barnmorska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Jämtland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åtkcwdqbbq qpsaxok, Cojxinhncenhhq
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qfuwiykon f eef ge ÅMXTAQDNT
Region/kommun
Jämtland/Æbpigftpt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka