Dialyssjuksköterska sökes till jobb i Jämtland

Nu söker vi en engagerad sjuksköterska för ett spännande uppdrag inom dialys.

På denna enhet finns 27 platser för bloddialys. För närvarande utförs ca 6 000 behandlingar per år. I mån av plats tas det även emot gästdialyspatienter. Här jobbar man även med att utbilda patienter i självdialys (påsdialys eller bloddialys i hemmet)

Verksamheten söker dig som sjuksköterska med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Sjuksköterskejobb via Agila dialyssjuksköterska

Som dialyssjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Jämtland?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cknpimhctbhquxvxwl, Ålnxqtfiq
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Dialys eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pqruchrsw bb aid ba Åapcsltxa
Region/kommun
Jämtland/Æwndqthev
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka