Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Då har du kommit rätt! Verksamheten söker nu en erfaren och engagerad Distriktssköterska.

Där får du möjligheten att vara en viktig del av ett dedikerat team som arbetar för att ge högkvalitativ vård till sina patienter. Hos verksamheten finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier.

Verksamheten söker en erfaren Distriktssköterska.

Sjuksköterskearbete hos Agila sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Jämtland en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gåqqneb Fåivjtndgsgh
Tidsperiod
29-34
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fvbeoackh. id gbcei HÅDQIHT
Region/kommun
Jämtland/Æberwxyuq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka