Ledigt jobb för distriktssjuksköterska i Jämtland

Söker du efter en givande arbetsplats där vård och omsorg är i centrum? Då är det här uppdraget som sjuksköterska något för dig! Vi letar efter flera kompetenta medarbetare för att stärka vårt team.

I rollen som sjuksköterska kommer du att ha möjligheten att bistå och vårda patienter med en mångfald av sjukdomstillstånd och vårdbehov. Ditt arbete kommer att inkludera vanliga uppgifter såsom omvårdnad, hantering av läkemedel, noggrann dokumentation och mycket mer. Detta uppdrag ger dig en spännande och engagerande möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor.

Har du tidigare erfarenhet är detta meriterande.

Att arbeta som distriktssjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, distriktssjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Jämtland?

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æsfaiggvhg gslswr Ejydkåmex
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oærrsuæxdj ab bdg eb Ålyqrrpkq
Region/kommun
Jämtland/Åvewhvmfm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka