Agila söker distriktssjuksköterska till uppdrag i Jämtland

Har du ett genuint intresse för en arbetsplats med hög volym av patienter, som även ger en unik möjlighet att uppleva utmaningar och kontinuerligt lära sig nya saker i din yrkesroll? Då är detta uppdrag något för dig!

Verksamheten söker dig för ordinärt vårdcentralsarbete. Deras uppdrag är att erbjuda våra patienter en exceptionell och heltäckande vårdupplevelse. Teamet strävar efter att skapa en trygg och tröstande miljö där patienter kan känna sig väl omhändertagna och försäkrad om att de får den bästa möjliga vården.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbetsuppgifter är meriterande..

Att arbeta som distriktssjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som distriktssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Jämtland

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kxæiel Jæjwijlhxwes
Tidsperiod
15-17
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jmvayuydmmbnsf df faghd Fmåwpq
Region/kommun
Jämtland/Omåsit
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka