Ledigt jobb för sjuksköterska i Jämtland

Letar du efter ett omväxlande, ansvarsfullt och lärorikt arbete? Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska inom kommunal verksamhet. Här kommer du att arbeta på SÄBO och eventuellt inom hemsjukvården. På boendet finns både geriatriska avdelningar och demensavdelningar.

Arbetet som sjuksköterska innebär att vara omvårdnadsansvarig för de boende, läkemedelshantering, omläggningar, medicinska bedömningar och mer.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Jämtland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Svmåiahkpl dqerrc
Tidsperiod
26-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xgcvpgrsxoåovy ae dic cb Fqjye
Region/kommun
Jämtland/Æoolicgfh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka