Sjuksköterska sökes till arbete i Jämtland

Sjuksköterska sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska såsom bedömning/undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation.

Patienterna har varierande vårdbehov och du kommer bl.a. ta prover, lägga om sår och sätta dropp. Du arbetar patientnära och i tvärprofessionella team, alltid med patienten i fokus.

Uppdraget passar dig som är van att arbeta självständigt och göra egna bedömningar. Verksamheten söker därför dig som har tidigare erfarenhet av tidigare arbete inom primärvården.

Har du även erfarenhet av geriatrik är detta meriterande.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskearbete i Jämtland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åomlywnbtl ikjvem
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dåxun Bmåeinrnx ic abc dc Åicgojikh
Region/kommun
Jämtland/Åogrtpkqr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka