Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Jämtland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter?

Denna enhet tar emot vuxna patienter med stroke- och hjärnskador samt neurologiska sjukdomar och ortopediska skador.

I rollen ingår arbetsuppgifter som läkemedelshantering, rond med läkare, såromläggningar och sedvanliga omvårdnadsåtgärder. Du har ett nära samarbete med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Arbetet är ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Jämtland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æchqsxcvmb thlxrah, Vxhvstrxbndlpwydtojaugttnt
Tidsperiod
35-40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xukesiggvæqdt ag gchcf Årrormseo
Region/kommun
Jämtland/Æmicixbjm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka