Vi söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Jämtland

Vill du vara en del av ett engagerat vårdteam på en avdelning som fokuserar på psykosvård och ätstörningsvård? Då kan detta vara det perfekta tillfället för dig!

Här arbetar man främst med psykosvård men har också hög kompetens inom ätstörningsvård och behandlar andra diagnoser och tillstånd baserat på individuella behov.

Hit kommer patienter i behov av längre tvångsvård eller rättspsykiatrisk vård, med fokus på att integrera dem till en närmare tillfriskning och en återgång till hemmet. Vi strävar efter lugna miljöer och stödjer dagligen våra patienter i att skapa rutiner och meningsfulla vardagar.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som psykiatrisjuksköterska

Att arbeta som psykiatrisjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Jämtland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Jämtland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æeyjanwseq csewerb, Gpmfjapsxol aævpjrmfaljei hR
Tidsperiod
36-41
Efterfrågad kompetens
Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tåhbiæftmtpågx b cacee Åpkwmjiqp
Region/kommun
Jämtland/Åopqqbvoi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka