Vi söker distriktssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Skola söker en sjuksköterska med ett genuint intresse för att arbeta med barn. I rollen som skolsköterska kommer du att genomföra hälsokontroller, vaccinationer och EHT-arbete. Skolan har runt 400 elever och hög trivsel hos både personal och elever.

Till detta uppdrag söker vi en skolsköterska med minst två års erfarenhet. Vidareutbildning inom barn är meriterande men inget krav.

Att ta arbete som distriktssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

I rollen som distriktssjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Järfälla?

Vid Mälarens östra strand ligger Järfälla kommun. Den stadigt växande kommunen, mycket tack vare pendeltåget och motorvägen, består av fyra orter där centralorten är Jakobsberg. Barkarby har på riktigt tagit upp konkurrensen med "Jakan" i och med den enorma handelsplatsen samt förlängande av tunnelbanans blå linje. Som för många andra kommuner i Mälarens närhet kan du njuta av naturen på många sätt, spela golf eller gå på arkeologiska visningar t.ex. Järvafältet som sträcker sig genom hela kommunen ger bra möjligheter till utomhusaktiviteter. Önskas god mat är ett besök på Görvälns Slott ett måste. Med Mälaren som granne bjuder restaurangen på mat och dryck i världsklass. Här kan du dessutom stanna över i deras unikt inredda hotellrum.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Lindström
Maria Lindström / Senior konsultchef
Järfälla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kuipyweuvr
Tidsperiod
4-26
Efterfrågad kompetens
Barn, Distriktsjuksköterska eller Skolhälsovård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Leætnnlsæysb b ifd ch Dåhoåfaj
Region/kommun
Stockholm/Järfälla
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka