Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Järfälla

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Vill du bidra till att äldre får den vård de förtjänar och behöver? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna avdelning är specialiserad på att ge vård till äldre människor med inriktning stroke och kognitiv medicin. Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter inom geriatrik.

På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter arbetar tillsammans i team för att ge en så heltäckande vård och omvårdnad som möjligt.

Verksamheten söder dig, legitimerad sjuksköterska, som har tidigare erfarenhet kring geriatrik.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjukskötersketjänst i Järfälla?

Vid Mälarens östra strand ligger Järfälla kommun. Den stadigt växande kommunen, mycket tack vare pendeltåget och motorvägen, består av fyra orter där centralorten är Jakobsberg. Barkarby har på riktigt tagit upp konkurrensen med "Jakan" i och med den enorma handelsplatsen samt förlängande av tunnelbanans blå linje. Som för många andra kommuner i Mälarens närhet kan du njuta av naturen på många sätt, spela golf eller gå på arkeologiska visningar t.ex. Järvafältet som sträcker sig genom hela kommunen ger bra möjligheter till utomhusaktiviteter. Önskas god mat är ett besök på Görvälns Slott ett måste. Med Mälaren som granne bjuder restaurangen på mat och dryck i världsklass. Här kan du dessutom stanna över i deras unikt inredda hotellrum.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Järfälla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hbopdljakdlgtiendtbqcq uyh h
Tidsperiod
9-13
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad) eller Geriatrik (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vfaifernræsml hd ffd dg Fånvælhp
Region/kommun
Stockholm/Järfälla
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka