Ledigt jobb för sjuksköterska i Järfälla

Letar du efter en spännande och händelserik arbetsplats där du möter patienter med varierande vårdbehov? Då borde du söka detta uppdrag!

Med lång erfarenhet och mycket kunskap bedriver denna verksamhet geriatrisk vård med både patient och närstående i centrum. Det finns tre vårdavdelningar och en minnesmottagning.

Tre av våra avdelningar är allmängeriatriska vårdavdelningar och en är särskilt inriktad mot stroke och förvirringstillstånd.

Hit kommer oftast patienter med en demenssjukdom så du som söker detta uppdrag bör ha tidigare erfarenhet av demens.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Att ta sjuksköterskearbete i Järfälla

Vid Mälarens östra strand ligger Järfälla kommun. Den stadigt växande kommunen, mycket tack vare pendeltåget och motorvägen, består av fyra orter där centralorten är Jakobsberg. Barkarby har på riktigt tagit upp konkurrensen med "Jakan" i och med den enorma handelsplatsen samt förlängande av tunnelbanans blå linje. Som för många andra kommuner i Mälarens närhet kan du njuta av naturen på många sätt, spela golf eller gå på arkeologiska visningar t.ex. Järvafältet som sträcker sig genom hela kommunen ger bra möjligheter till utomhusaktiviteter. Önskas god mat är ett besök på Görvälns Slott ett måste. Med Mälaren som granne bjuder restaurangen på mat och dryck i världsklass. Här kan du dessutom stanna över i deras unikt inredda hotellrum.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Järfälla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pdrclyiqxxqyyvvkwferhq
Tidsperiod
9-13
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Woejoqfht. e cia df FÆTQÆPQP
Region/kommun
Stockholm/Järfälla
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka