Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Järfälla

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Vill du bidra till att äldre får den vård de förtjänar och behöver? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna avdelning är specialiserad på att ge vård till äldre människor med inriktning stroke och kognitiv medicin. Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter inom geriatrik.

På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter arbetar tillsammans i team för att ge en så heltäckande vård och omvårdnad som möjligt.

Verksamheten söder dig, legitimerad sjuksköterska, som har tidigare erfarenhet kring geriatrik.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjukskötersketjänst i Järfälla

Vid Mälarens östra strand ligger Järfälla kommun. Den stadigt växande kommunen, mycket tack vare pendeltåget och motorvägen, består av fyra orter där centralorten är Jakobsberg. Barkarby har på riktigt tagit upp konkurrensen med "Jakan" i och med den enorma handelsplatsen samt förlängande av tunnelbanans blå linje. Som för många andra kommuner i Mälarens närhet kan du njuta av naturen på många sätt, spela golf eller gå på arkeologiska visningar t.ex. Järvafältet som sträcker sig genom hela kommunen ger bra möjligheter till utomhusaktiviteter. Önskas god mat är ett besök på Görvälns Slott ett måste. Med Mälaren som granne bjuder restaurangen på mat och dryck i världsklass. Här kan du dessutom stanna över i deras unikt inredda hotellrum.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Järfälla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sakmlavvxmckgprkhpwlki ueu i
Tidsperiod
18-22
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tjosshjouæyjg ai eae ed Jåyyægiq
Region/kommun
Stockholm/Järfälla
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka