Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Vill du bidra till att äldre får den vård de förtjänar och behöver? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna avdelning är specialiserad på att ge vård till äldre människor med inriktning stroke och kognitiv medicin. Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter inom geriatrik.

På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter arbetar tillsammans i team för att ge en så heltäckande vård och omvårdnad som möjligt.

Verksamheten söder dig, legitimerad sjuksköterska, som har tidigare erfarenhet kring geriatrik.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Varför sjuksköterskejobb i Järfälla?

Vid Mälarens östra strand ligger Järfälla kommun. Den stadigt växande kommunen, mycket tack vare pendeltåget och motorvägen, består av fyra orter där centralorten är Jakobsberg. Barkarby har på riktigt tagit upp konkurrensen med "Jakan" i och med den enorma handelsplatsen samt förlängande av tunnelbanans blå linje. Som för många andra kommuner i Mälarens närhet kan du njuta av naturen på många sätt, spela golf eller gå på arkeologiska visningar t.ex. Järvafältet som sträcker sig genom hela kommunen ger bra möjligheter till utomhusaktiviteter. Önskas god mat är ett besök på Görvälns Slott ett måste. Med Mälaren som granne bjuder restaurangen på mat och dryck i världsklass. Här kan du dessutom stanna över i deras unikt inredda hotellrum.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Järfälla
Faktaruta
Uppdragsgivare
Npubrgchjxa xxfktsb, Ujleæqkheulemrx Abr (f)
Tidsperiod
22-24, 26-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rhsgqiknxåvhn al gabfh Nåcsæwcj
Region/kommun
Stockholm/Järfälla
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka