Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Jönköping

Trivs du med att jobba självständigt, kan fatta egna beslut och behålla lugnet i alla situationer? Då passar du perfekt på denna akutmottagning där tempot är högt och ingen dag är den andra lik. Den stora variationen av patienter gör arbetet både spännande och intressant.

Arbetsuppgifterna innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akutmottagning. Du bedömer/triagerar inkommande patienter, tar prover och EKG samt samarbetar med övriga professioner.

Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Sjuksköterskeuppdrag i Jönköping

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sgbku Jåchctqtmjj, Kooccqcjawrhlswt
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bpxfvvjgxsyx ddgce Bæocåvwhb
Region/kommun
Jönköping/Aædhåduur
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka