Vi söker barnmorska till uppdrag i Jönköping

Letar du efter ett spännande och lärorikt uppdrag? Kvinnokliniken på detta sjukhus har just nu behov av fler medarbetare till förlossningen.

I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter med handläggning av både normal och komplicerad förlossning. Uppdraget erbjuder omväxlande arbetsuppgifter och en stimulerande arbetsmiljö.

Kliniken söker en barnmorska för självständigt arbete på förlossningsavdelning. Sökande bör ha en god kommunikationsförmåga och kunna stötta nyutexaminerade barnmorskor.

Sjuksköterskejobb via Agila barnmorska

Att arbeta som barnmorska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Jönköping en spännande plats för sjuksköterskejobb

Vid Vätterns södra ände breder sig Jönköpings kommun ut. Bland de 14 tätorterna är Jönköping den överlägset största. Runt om i kommunen finns mängder med kyrkor och slottsruiner att besöka. Ta en promenad eller en löprunda längst Vätterns strandkant eller besök någon av golfbanorna när centrum. Om det inte finns någon intressant mässa att besöka på Elmia så kanske det finns någon idrott att se. Flera framgångsrika lag inom både hockey fotboll huserar i kommunen. Från polkagris meckat Gränna kan du ta båten ut till Visingsö och ta dig runt i naturen med häst och vagn. Sommartid gäller det att se upp i kommunen. Varje år arrangeras Vätternrundan då tusentals cyklister tar över vägarna. Det borde inte vara svårt att trivas i Jönköping.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Våxladqkgvtmu Riqkr, Jqrlwllpwpdjqn
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Smvogkfeioyhve Jæplfiihqagnc Sjqoq ihbbi Qæsgæxggh
Region/kommun
Jönköping/Jönköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka