Bemanningstjänst för barnmorska i Jönköping

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på sjukvårdsupplysning.

Arbetstiderna för uppdraget varierar, schema diskuteras vid eventuell tillsättning.

Be oss gärna om kontakt genom att klicka på knappen nedan så ringer vi upp och berättar mer om uppdraget och vad vid skulle kunna erbjuda just dig.

Att ta tjänst som barnmorska via Agila sjuksköterskebemanning

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Jönköping en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Upbsej Cæoiåhuic, Båbxssixma ihfa
Tidsperiod
35-5 (2025)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Puccckqcolhv hceae Cåbyæjiui
Region/kommun
Jönköping/Oånbåokmc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka