Ledigt jobb för sjuksköterska i Jönköping

Sjuksköterskor sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget kan innebära tjänstgöring på olika enheter inom verksamheten såsom hemsjukvård, LSS, korttidsboende och SÄBO.

Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet, hanterar läkemedel, har kontakt med anhöriga och mer.

Uppdraget passar dig som vill ha ett omväxlande och lärorikt arbete med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta självständigt i nära samarbete med övrig vårdpersonal.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig?

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskejobb i Jönköping

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vogbxnæ Wunqbi
Tidsperiod
28-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tsxvyrå tsurhp hchch Yfcachæ
Region/kommun
Jönköping/Uqoqdkæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka