Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Jönköping

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu fler medarbetare till sin verksamhet.

Här väntar ett flexibelt och utvecklande arbete med stort eget ansvar. Uppdraget kan omfatta arbete inom olika verksamheter såsom hemsjukvård, särskilt boende för äldre och LSS.

I arbetsuppgifterna ingår att göra medicinska bedömningar, läkemedelsadministrering, hantering av medicintekniska produkter samt nära samarbete med övriga professioner.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Jönköping?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wåjiæhcyhk vwwkfa
Tidsperiod
44-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aåfgæhuemb xvpcdo ifi ff Qåpmærfmn
Region/kommun
Jönköping/Eæouæpoix
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka