Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Jönköping

Sjuksköterskor sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget kan innebära tjänstgöring på olika enheter inom verksamheten såsom hemsjukvård, LSS, korttidsboende och SÄBO.

Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet, hanterar läkemedel, har kontakt med anhöriga och mer.

Uppdraget passar dig som vill ha ett omväxlande och lärorikt arbete med stort eget ansvar. Du kommer att arbeta självständigt i nära samarbete med övrig vårdpersonal.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig?

Välkommen att inkomma med din intresseanmälan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb i Jönköping

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Etyqwgæ Slsdux
Tidsperiod
26-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dlhdgxæ prsbon bedbh Ygttkwå
Region/kommun
Jönköping/Nhfwntå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka