Bemanningstjänst för sjuksköterska i Jönköping

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu fler medarbetare till sin verksamhet.

Här väntar ett flexibelt och utvecklande arbete med stort eget ansvar. Uppdraget kan omfatta arbete inom olika verksamheter såsom hemsjukvård, särskilt boende för äldre och LSS.

I arbetsuppgifterna ingår att göra medicinska bedömningar, läkemedelsadministrering, hantering av medicintekniska produkter samt nära samarbete med övriga professioner.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Jönköping en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oæfaåxirxc slfaqg
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pætgåtvooc lppryk adb gg Aåcmæantj
Region/kommun
Jönköping/Tævkåcapy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka