Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu fler medarbetare till sin verksamhet.

Här väntar ett flexibelt och utvecklande arbete med stort eget ansvar. Uppdraget kan omfatta arbete inom olika verksamheter såsom hemsjukvård, särskilt boende för äldre och LSS.

I arbetsuppgifterna ingår att göra medicinska bedömningar, läkemedelsadministrering, hantering av medicintekniska produkter samt nära samarbete med övriga professioner.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Jönköping?

Vid Vätterns södra ände breder sig Jönköpings kommun ut. Bland de 14 tätorterna är Jönköping den överlägset största. Runt om i kommunen finns mängder med kyrkor och slottsruiner att besöka. Ta en promenad eller en löprunda längst Vätterns strandkant eller besök någon av golfbanorna när centrum. Om det inte finns någon intressant mässa att besöka på Elmia så kanske det finns någon idrott att se. Flera framgångsrika lag inom både hockey fotboll huserar i kommunen. Från polkagris meckat Gränna kan du ta båten ut till Visingsö och ta dig runt i naturen med häst och vagn. Sommartid gäller det att se upp i kommunen. Varje år arrangeras Vätternrundan då tusentals cyklister tar över vägarna. Det borde inte vara svårt att trivas i Jönköping.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jånnædndb Cvfrks
Tidsperiod
25-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qæviætnadp vpbqaf hchdc Måfnåltnj
Region/kommun
Jönköping/Jönköping
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka