Ledigt jobb för röntgensjuksköterska i Jönköping

Detta länssjukhus är i behov av en sjuksköterska till röntgenkliniken. Här bedrivs modern högteknologisk diagnostik såsom skelett- och lungröntgen, datortomografi, MR, angiografi och ultraljud.

I rollen som sjuksköterska utför du självständigt patientundersökningar och bedömningar, administrerar läkemedel, assisterar läkare vid undersökningar och mer. Du arbetar nära övriga professioner och får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Enheten söker dig, röntgensjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats. Kunskap om CT är ett krav.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Jönköping

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Exxfb Oæueyaflgxq, Kæumoba
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Röntgen
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nwpxlhytxnwp eec hc PÆCXÅPBJG
Region/kommun
Jönköping/Næslædykh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka