Agila söker röntgensjuksköterska till uppdrag i Jönköping

Till detta sjukhus sökes just nu en sjuksköterska som kan komplettera teamet på röntgenavdelningen. Här utförs skelettröntgen, datortomografier, mammografi, kärlundersökningar, ultraljudsundersökningar samt magnetröntgen.

Uppdraget avser vanliga arbetsuppgifter på röntgenavdelning och du kommer att handlägga såväl akuta som elektiva undersökningar.

Att ta tjänst som röntgensjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är röntgensjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Jönköping

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cædenrlxbkqncblbk, Kthsæ Sæbryai
Tidsperiod
25-36, 38
Efterfrågad kompetens
Röntgen
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uægnukæiaqjq a ehi dh Vnelæ EJPHÅ
Region/kommun
Jönköping/Hmulå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka