Vi söker röntgensjuksköterska till uppdrag i Jönköping

Detta länssjukhus är i behov av en sjuksköterska till röntgenkliniken. Här bedrivs modern högteknologisk diagnostik såsom skelett- och lungröntgen, datortomografi, MR, angiografi och ultraljud.

I rollen som sjuksköterska utför du självständigt patientundersökningar och bedömningar, administrerar läkemedel, assisterar läkare vid undersökningar och mer. Du arbetar nära övriga professioner och får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Enheten söker dig, röntgensjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats. Kunskap om CT är ett krav.

Att arbeta som röntgensjuksköterska via Agila

Som röntgensjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Jönköping

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rquix Pæklruehmei, Gæquboc
Tidsperiod
12-22
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad), Röntgen (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iqotcbsexidc aca fc WÆSEÅCCAS
Region/kommun
Jönköping/Mæfnærcfn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka