Vi söker ambulanssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Brinner du för att att hjälpa människor i akuta situationer? Då är detta uppdrag idealiskt för dig!

Vi ser gärna att du är en ansvarstagande, självständig person som är kvick i bedömningar och har en god prioriteringsförmåga.

I rollen som ambulanssjuksköterska kommer du att vårda svårt sjuka patienter som drabbats av plötsliga fysiska åkommor eller skador från olyckor.

Sjukskötersketjänst via Agila ambulanssjuksköterska

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som ambulanssjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjuksköterskejobb i Jokkmokk?

I naturkommunen Jokkmokk finns både korta och milslånga spår för vandring, skoter och skidor, precis vid centralorterna Jokkmokk, Vuollerim och Porjus. Upplysta leder, gamla eller nya naturstigar i skog och mark eller genom ospårad terräng. Den kända Kungsleden passerar här. I Jokkmokk kan du uppleva lugnet och stillheten i naturen från första parkett med en kanot- eller kajaktur på någon av de fina älvar eller sjöar som finns här. Jokkmokk är samiska och har vanligen ansetts betyda ’älvkrök’ på svenska. Professor Emeritus Olavi Korhonen har emellertid påpekat att det inte finns någon sådan krök i närheten av Jokkmokk. Han menar att namnet i stället skulle kunna ha att göra med en landpassage mellan två vattenleder.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Jokkmokk
Faktaruta
Uppdragsgivare
Påpksukltgsab Ofiqsmnp
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Ambulans (utbildad) eller Ambulans (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mqshnodvæwwq c afe af Fjptxqhy
Region/kommun
Norrbotten/Jokkmokk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka