Distriktssjuksköterska sökes till jobb i Jokkmokk

Letar du efter ett roligt och givande uppdrag som sjuksköterska? Då ska du söka detta uppdrag på denna enhet.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, såromläggningar samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd.

Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar. Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Här blir du en del av ett engagerat och erfaret team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter.

Enheten söker dig som är intresserad av att arbeta inom primärvården.

Sjuksköterskejobb hos Agila distriktssjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskearbete i Jokkmokk

I naturkommunen Jokkmokk finns både korta och milslånga spår för vandring, skoter och skidor, precis vid centralorterna Jokkmokk, Vuollerim och Porjus. Upplysta leder, gamla eller nya naturstigar i skog och mark eller genom ospårad terräng. Den kända Kungsleden passerar här. I Jokkmokk kan du uppleva lugnet och stillheten i naturen från första parkett med en kanot- eller kajaktur på någon av de fina älvar eller sjöar som finns här. Jokkmokk är samiska och har vanligen ansetts betyda ’älvkrök’ på svenska. Professor Emeritus Olavi Korhonen har emellertid påpekat att det inte finns någon sådan krök i närheten av Jokkmokk. Han menar att namnet i stället skulle kunna ha att göra med en landpassage mellan två vattenleder.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Jokkmokk
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nrholqil xåikgjpwwbrh
Tidsperiod
9-13
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nxdwcsxs. b eda hc QFPOAQFC
Region/kommun
Norrbotten/Jokkmokk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka