Ledigt jobb för sjuksköterska i Köping

Nu söker vi en sjuksköterska för arbete på denna hjärtintensivvårdsavdelning.

Här möter du patienter med akuta hjärtproblem som hjärtinfarkt eller arytmier, stroke, sepsis och patienter med akuta andningsbesvär. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på HIA. För dig med intresse av hjärtsjukvård väntar ett spännande arbete med stor bredd och variation.

Hör av dig redan idag så kan vi berätta mer om detta spännande uppdrag!

Sjukskötersketjänst hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskejobb i Köping?

Tv-profilen Filip Hammar kommer från denna underbara kommun och med sin kollega Fredrik gjorde de tillsammans en dokumentärserie om Köping som hette ”i en annan del av Köping”. I dokumentärserien får du se vilka härliga människor som bor i Köping. Här finner du vacker natur och en rad olika sevärdheter. Du kan besöka historiska platser, byggnadsminnen, konst i många former och museum där du kan få en tillbakablick i historien. Köpingstrakten är rik på fornminnen. I och med att bosättningar skedde tidigt vid havsviken i Mälardalen finns tusentals lämningar från flera olika tidsåldrar bevarade.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Köping
Faktaruta
Uppdragsgivare
UDH Xåppvv Quknnf-BKX
Tidsperiod
39-45
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cåsskpwtuxkh soexqmn Oåggft dfc fh Cægemi
Region/kommun
Västmanland/Köping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka