Vi söker akutsjuksköterska till uppdrag i Köping

Nu söker vi en sjuksköterska för arbete på denna hjärtintensivvårdsavdelning.

Här möter du patienter med akuta hjärtproblem som hjärtinfarkt eller arytmier, stroke, sepsis och patienter med akuta andningsbesvär. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på HIA. För dig med intresse av hjärtsjukvård väntar ett spännande arbete med stor bredd och variation.

Hör av dig redan idag så kan vi berätta mer om detta spännande uppdrag!

Att ta bemanningsuppdrag som akutsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Trivs du med att arbeta som akutsjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Köping?

Tv-profilen Filip Hammar kommer från denna underbara kommun och med sin kollega Fredrik gjorde de tillsammans en dokumentärserie om Köping som hette ”i en annan del av Köping”. I dokumentärserien får du se vilka härliga människor som bor i Köping. Här finner du vacker natur och en rad olika sevärdheter. Du kan besöka historiska platser, byggnadsminnen, konst i många former och museum där du kan få en tillbakablick i historien. Köpingstrakten är rik på fornminnen. I och med att bosättningar skedde tidigt vid havsviken i Mälardalen finns tusentals lämningar från flera olika tidsåldrar bevarade.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Köping
Faktaruta
Uppdragsgivare
XIE Sæoubl Wdugpg-LFH
Tidsperiod
49-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Kardiologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vævatysvdohp cykblup Håspbg ddi ea Låhnlg
Region/kommun
Västmanland/Köping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka