Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Köping

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Lasarettet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Sjuksköterska sökes till internmedicinsk vårdavdelning inriktad på hjärt- och lungsjukdom. Till avdelningen kommer patienter från akutmottagning samt på remiss men även för eftervård från hjärtintensiven. Avdelningen har 18 vårdplatser och en familjär stämning.

I arbetet ingår att jobba tillsammans i team för att ge en god omvårdnad och sjukvård för den enskilda individen. Att ha kontakt med anhöriga och andra vårdgivare är även det en betydande del i arbetet.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Köping

Tv-profilen Filip Hammar kommer från denna underbara kommun och med sin kollega Fredrik gjorde de tillsammans en dokumentärserie om Köping som hette ”i en annan del av Köping”. I dokumentärserien får du se vilka härliga människor som bor i Köping. Här finner du vacker natur och en rad olika sevärdheter. Du kan besöka historiska platser, byggnadsminnen, konst i många former och museum där du kan få en tillbakablick i historien. Köpingstrakten är rik på fornminnen. I och med att bosättningar skedde tidigt vid havsviken i Mälardalen finns tusentals lämningar från flera olika tidsåldrar bevarade.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Köping
Faktaruta
Uppdragsgivare
LQJ fqqthbp Cæhodq Qwj g
Tidsperiod
39-50
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gremmallx ab eff aa UÅWCJC
Region/kommun
Västmanland/Köping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka