Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Köping

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på medicinavdelningen.

Denna internmedicinska vårdavdelning med inriktning stroke-, ortoped- och geriatrisk vård söker nya medarbetare.

Som sjuksköterska arbetar du med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omhändertagande, behandling och omvårdnad av akut sjuka internmedicinska patienter.

I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsarbete, läkemedelshantering, provtagning och mer. För dig med intresse av internmedicin väntar ett roligt och spännande uppdrag!

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjukskötersketjänst i Köping

Tv-profilen Filip Hammar kommer från denna underbara kommun och med sin kollega Fredrik gjorde de tillsammans en dokumentärserie om Köping som hette ”i en annan del av Köping”. I dokumentärserien får du se vilka härliga människor som bor i Köping. Här finner du vacker natur och en rad olika sevärdheter. Du kan besöka historiska platser, byggnadsminnen, konst i många former och museum där du kan få en tillbakablick i historien. Köpingstrakten är rik på fornminnen. I och med att bosättningar skedde tidigt vid havsviken i Mälardalen finns tusentals lämningar från flera olika tidsåldrar bevarade.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Köping
Faktaruta
Uppdragsgivare
WEW Ræyxgw Ihb g
Tidsperiod
15-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Itwewltau eb, beb ef Qåmmmu
Region/kommun
Västmanland/Köping
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka