Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Kalix

Rehab- och medicinkliniken på detta sjukhus söker en sjuksköterska som kan bidra med sin kompetens. Kliniken erbjuder en bred invärtesmedicinsk vård för patienter med hjärt/kärlsjukdomar, geriatriska sjukdomar, stroke, mag/tarmsjukdomar samt endokrina- och blodsjukdomar. Även palliativa patienter vårdas här. Uppdraget omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och passar den som vill ha ett arbete med stor variation.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Kalix

Kommunen har en oerhört vacker skärgård som av många anses vare den vackraste i Norrland. Det är givetvis härifrån den riksbekanta kalixlöjrommen utvinns. Kalix kommun ligger i en gammal kulturbygd och har utvecklats via bondesamhället och industrisamhället fram till kunskapssamhället. I kommunen finns bland annat orterna Kalix, Töre och Rolfs. I Kalix kan du uppleva lugnet, fartfyllda äventyr i naturen, det genuina och det exklusiva. Kalix ligger naturskönt vid den orörda Kalixälven, vid utloppet till Bottenviken.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Kalix
Faktaruta
Uppdragsgivare
Alabl gmwfwyk, Imvpx/Xjtihukgbgtxmba
Tidsperiod
5-9
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xljdp. h gih fd UAJKS
Region/kommun
Norrbotten/Kalix
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka