Ledigt jobb för sjuksköterska i Kalix

Rehab- och medicinkliniken på detta sjukhus söker en sjuksköterska som kan bidra med sin kompetens. Kliniken erbjuder en bred invärtesmedicinsk vård för patienter med hjärt/kärlsjukdomar, geriatriska sjukdomar, stroke, mag/tarmsjukdomar samt endokrina- och blodsjukdomar. Även palliativa patienter vårdas här. Uppdraget omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och passar den som vill ha ett arbete med stor variation.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Kalix en spännande plats för sjuksköterskejobb

Kommunen har en oerhört vacker skärgård som av många anses vare den vackraste i Norrland. Det är givetvis härifrån den riksbekanta kalixlöjrommen utvinns. Kalix kommun ligger i en gammal kulturbygd och har utvecklats via bondesamhället och industrisamhället fram till kunskapssamhället. I kommunen finns bland annat orterna Kalix, Töre och Rolfs. I Kalix kan du uppleva lugnet, fartfyllda äventyr i naturen, det genuina och det exklusiva. Kalix ligger naturskönt vid den orörda Kalixälven, vid utloppet till Bottenviken.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Kalix
Faktaruta
Uppdragsgivare
Osgyu mqyxlrf, Blhcm/Fcjvwjlgvylncbw
Tidsperiod
5 (2024)-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Olpcc. c ebd cd WHHDR
Region/kommun
Norrbotten/Kalix
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka