Bemanningsjobb för sjuksköterska i Kalix

Rehab- och medicinkliniken på detta sjukhus söker en sjuksköterska som kan bidra med sin kompetens.

Kliniken erbjuder en bred invärtesmedicinsk vård för patienter med hjärt/kärlsjukdomar, geriatriska sjukdomar, stroke, mag/tarmsjukdomar samt endokrina- och blodsjukdomar. Även palliativa patienter vårdas här.

Uppdraget omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och passar den som vill ha ett arbete med stor variation.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Kalix en spännande plats för sjuksköterskejobb

Kommunen har en oerhört vacker skärgård som av många anses vare den vackraste i Norrland. Det är givetvis härifrån den riksbekanta kalixlöjrommen utvinns. Kalix kommun ligger i en gammal kulturbygd och har utvecklats via bondesamhället och industrisamhället fram till kunskapssamhället. I kommunen finns bland annat orterna Kalix, Töre och Rolfs. I Kalix kan du uppleva lugnet, fartfyllda äventyr i naturen, det genuina och det exklusiva. Kalix ligger naturskönt vid den orörda Kalixälven, vid utloppet till Bottenviken.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Kalix
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tqpnh jcbsnrd, Rpont/Hjsoyht/CXTI
Tidsperiod
16-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uyrsn. h fge ag ESDQJ
Region/kommun
Norrbotten/Kalix
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka