Vi söker akutsjuksköterska till uppdrag i Kalmar

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Nu söker denna enhet ytterligare personal till sitt team.

Hit kommer patienter i alla åldrar i behov av akut sjukvård, dygnet runt. Som sjuksköterska får du ett meningsfullt och omväxlande arbete i en stimulerande miljö. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och skador. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som att triagera inkommande patienter, provtagning, EKG, smärtlindring och omvårdnadsarbete.

Erfarenhet av arbete inom akutvård är meriterande. Har du även erfarenhet av att arbeta med RETTS-Triagesystem är det en fördel.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som akutsjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Kalmar

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wufdsj Kæwneppehfw, Beirbk
Tidsperiod
7 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad) eller Akutsjukvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gwfssabuseætwq e, fda ig Lmtwyi
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka