Bemanningsuppdrag för akutsjuksköterska i Kalmar

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Nu söker denna enhet ytterligare personal till sitt team.

Hit kommer patienter i alla åldrar i behov av akut sjukvård, dygnet runt. Som sjuksköterska får du ett meningsfullt och omväxlande arbete i en stimulerande miljö. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och skador. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som att triagera inkommande patienter, provtagning, EKG, smärtlindring och omvårdnadsarbete.

Erfarenhet av arbete inom akutvård är meriterande. Har du även erfarenhet av att arbeta med RETTS-Triagesystem är det en fördel.

Sjukskötersketjänst hos Agila akutsjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som akutsjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjukskötersketjänst i Kalmar

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mnrebi Væwxqwlikqi, Sqbvms
Tidsperiod
23-33
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gvwlfpbmsxævoh f, fhh cf Ulndic
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka