Ledigt jobb för anestesisjuksköterska i Kalmar

Söker du ett nytt uppdrag? Anestesi- och intensivvårdskliniken på detta sjukhus söker fler sjuksköterskor. Verksamheten utgörs av centraloperation, intensivvårdsavdelningen med uppvakningsavdelningen och steriltekniska enheten.

Hit kommer patienter från sjukhusets alla kliniker för att opereras. Detta gäller framförallt patienter som har behov av livsuppehållande behandling och/eller avancerad övervakning. Här finns även uppvakningsavdelningen där de flesta nyopererade patienterna övervakas efter operationen.

Enheten söker dig, sjuksköterska med VUB inom anestesi som har god vana att söva med TCI och TIVA.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är anestesisjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Sjuksköterskeuppdrag i Kalmar

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bwepop Yæbpmfmxwjb, Gpnnlfbu- hyf pwoxsoidlæuhjskmqdipx
Tidsperiod
25-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xqlkrujalxæapw e hbh ed KRGYGJ
Region/kommun
Kalmar/Edmjje
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka