Agila söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Söker du ett nytt uppdrag? Anestesi- och intensivvårdskliniken på detta sjukhus söker fler sjuksköterskor. Verksamheten utgörs av centraloperation, intensivvårdsavdelningen med uppvakningsavdelningen och steriltekniska enheten.

Hit kommer patienter från sjukhusets alla kliniker för att opereras. Detta gäller framförallt patienter som har behov av livsuppehållande behandling och/eller avancerad övervakning. Här finns även uppvakningsavdelningen där de flesta nyopererade patienterna övervakas efter operationen.

Enheten söker dig, sjuksköterska med VUB inom anestesi som har god vana att söva med TCI och TIVA.

Sjuksköterskejobb via Agila anestesisjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som anestesisjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjukskötersketjänst i Kalmar

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Teovwx Mænttkfbdbw, Aeojtwrc- gpn pkdgqjlvgælbegyjxlthv
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uvfjcbecxdåspr e iaf ed OKSJJO
Region/kommun
Kalmar/Ksjekp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka